23 thoughts on “Het kabinet moet ZIJN BEK HOUDEN

 • Het moet nu eens gedaan zijn met die gefabriceerde catch-21 crisissen van de criminele globalisten:

  climate change
  …het klimaat zal altijd veranderen

  war on drugs
  …er zal altijd drugs zijn

  war on terrorism
  ….er zal altijd  wel ergens terrorisme zijn

  war on the corona virus
  …hoeveel lockdown moeten er nog komen ,  5,  10 …..die virus gaat nooit weg !!!!

  arrest these criminals crisis makers, who frame and screw  the world over and over again with these fake catch-21crises……….bring them to justice ……for crying wolf all the time…..

 • Aha, "Gewoon je bek houden." Nu mag er dus ook al niet meer worden gejuicht tijdens voetbalwedstrijden; dit om te voorkomen dat het virus zich verspreiden zal. Maar laten we dit nu eens doortrekken: als we niet meer juichen (of zingen) om corona eronder te krijgen, is het dan ook niet logisch te veronderstellen dat we dan zelfs niet meer met elkaar zouden moeten praten? Want wat zegt Sigrid Kraag namelijk? "Iedereen heeft zijn eigen manier van communiceren…" En "praten" (of "spreken") is dus toch ook communiceren? Of hoe zit het?

  Ja, kijk, of je je mond nu opent om te juichen of om met elkaar te praten maakt dan geen verschil; in beide gevallen zal het virus zich dan verspreiden. Dit is dan ook logisch. Als we dus niet meer mogen juichen, waarom is ons allen dan ook op het spreken met elkaar geen spreekverbod opgelegd? Want als we naast juichen (zingen) het virus zouden verspreiden is het dan ook logisch te veronderstellen dat we dit met zijn allen ook door gewoon te praten zouden doen? Wel het bevel van Rutte om maar niet te juichen maar niet om met elkaar te praten. Het zou natuurlijk helemaal krankzinnig zijn geweest om ook op het laatste hier een verbod op uit te geven! En hieruit valt weer af te leiden dat er eigenlijk geen sprake is van een "killervirus."

  "Het is een wereld van, een nepwereld, en soort fata morgana waat de premier blijkbaar in leeft…" (aldus dhr. Geert Wilders).

  De waarheid is dat niet alleen de premier in die "nepwereld" leeft; ook alle overige politici (waaronder uiteraard ook dhr. Wilders) leven in die wereld. En samen zien zij er een virus wat er eigenlijk niet is; een "fata morgana" dus!

  Kunnen we niet inzien hoe krankzinnig dit alles wel niet is? Waar is hier toch in hemelsnaam het gezonde verstand gebleven!

 • Wie is trouwens die verdwaalde voetbalsupporter die continu 'ogen op de bal' en 'houdt het doel voor ogen' loopt te roepen? Werkelijk, als ik hem hoor praten denk ik, laat mij ook maar kamerlid worden. Het verdient makkelijk en aan deze persoon te horen hoef je niet te beschikken over een goed werkende bovenkamer.

 • Wat een gekkigheid hier weer in de reacties. Allemaal verbitterde mensen die maar een beetje dom roepen in mijn ogen. Minister Kaag is een satanist? Wat is dat nou weer voor een kinderlijk niveau. Ik geef toe, ik ben ook geen fan van haar, maar sommige hier slaan wel een beetje door.

 • OPLICHTERS , UITBUITERS, LEUGENAARS, GRAAIERS, CORRUPT EN AMTEURS DAT IS HET ZOOITJE IN DE KAMER! WIE GAAT DAAR NOG OP STEMMEN???????????????????????????????????????????????????????????/

 • Als die hugo begint te praten, denk ik altijd aan een verwarde man die net om 06:00 uit de kroeg komt, wtf is dit allemaal voor een land

 • Heel Nederland is van zn padje af!, ik snap niet dat er uberhaupt zoveel nsb'rs i n dit laND LEEFDEN daarmee bedoel ik de linkse ratten die nu rechts manipuleren, ik vind dit eerlijk gezegd gezien ons jaartal'' erger dan wat de nazis in het verleden hebben gedaan''' (gezien de tijd waar we in leven) dusja succes met die smerige rutte, je zult er over 20 jaar wel achter komen

 • Tja Als je iedereen interviewt behalve Baudet dan zit er gewoon niemand bij die uberhaupt snapt wat er gebeurt. Het zijn thuiswerkende kamerleden losgezongen van de realiteit. Samen in hun zoom bubble. Als we ze nou gewoon wijsmaken dat we in een lockdown zjin dan kan iedereen weer gewoon zijn gang gaan en zitten die clowns met zijn allen in een kelder te wachten op de ruimtegeit die de aarde komt opeten. En dat uit de hand gelopen belastingstelsel maken we virtueel. gewoon een game die ze in hun kelder kunnen spelen zonder dat iemand anders daar last van heeft.

  Oplossen. Ze gaan dingen oplossen. Met hun online vergadercultuur. Laat me niet lachen.

 • GeenStijl blijkbaar ook onderdeel van het media- en partijkartel … als je Lange Frans ook een gekkie noemt, ben je als 'journalist' dus ook weer voorgeprogrammeerd …

 • Wat doet Geen Stijl neerbuigend tegen Lange Frans? Hij heeft toch interessante gasten in zijn video's.

 • Fuck geen stijl ook weer zo media-lachtertje totaal geen echte vragen die wij als volk graag willen zoals dat we nog steeds met een test testen waarvan de maker ervan duidelijke en specifiek heeft gezet dit is geen test om 1 bepaalde virus te testen en wat doen wij die test er toch voor gebruiken.
  En dan deze kneus als reporter de vragen stelt die totaal niets toevoegen aan de zogenaamde crisis en dan opmerkingen maakt over andere bnn'ers dat die hun bek moeten houden zoals lange frans etc etc.
  BETER GA JE DOEN WAT JE MOET MAFKLAPPER EN DAT IS JOURNALISTIEK DUS MET FEITEN KOMEN EN NIET MET LEUGENS

 • Virussen en bacteriën kun je nooit uitroeien – dus je moet het accepteren – zelfs mazelen heeft lange termijn effecten net als dit virus – de crisis wordt steeds erger en de effecten van het virus dan ook want de totale gezondheid is chronisch afgenomen – mensen zijn straks vatbaar voor alles –

 • Als je een virus eronder wil houden, ben je echt dom bezig. De mens zit vol virussen. Wat ze moeten doen is de mensen bewapenen door de gezondheid te bevorderen.

  Dit is gewoon de normale jaarlijkse verkoudheid/griep. Ophouden met die paniek! NIET testen!! Die besmettelijkheid wordt schromelijk overdreven! Wanneer er gezond eten wordt aanbevolen, wordt NIEMAND besmet! Blijf niet passief!

 • Gisteren 1500 Amerikaanse soldaten in Gilze Rijen. Wat doet Trump? Vanuit Davos bleek toen al dat hij enveloppen uitdeelde en direct weer vertrok. Officieel zijn wij onderdeel van Duitsland en Duitsland van USA, daarom is SHAEF nog altijd aanwezig. Misschien totale lockdown dat arrestaties worden uitgevoerd?????? NESARA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *